Energioptimeret luftdesign – med fokus på mennesker og et bæredygtigt miljø

E. Klink er blandt de største og mest kompetente ventilationsentreprenører i Danmark.

I mere end 70 år har E. Klink været på forkant med udviklingen og sat nye standarder for energioptimeret ventilation. I dag er virksomheden blandt de mest effektive og teknisk dygtige ventilationsentreprenører i branchen.

Digitalt byggeri med BIM-projektering

Som BIM-projekterende ventilationsentreprenør arbejder vi tæt sammen med vore rådgivende partnere om digitalt byggeri. Her benytter vores tekniske designere såvel AutoCAD/MagiCAD som Revit MEP/MagiCAD til at løse de omfattende og ofte teknisk komplekse projekteringsopgaver med.

E. Klink er certificeret efter VENT-ordningen

E. Klink er registreret under VENT-ordningen. E. Klink er således bemyndiget til at foretage anlægs-undersøgelser og udførelse af ventilationsopgaver, som sikrer at ventilationsanlægget til stadighed lever op til kundens funktionskrav, hvad angår anlægsydelse og energiforbrug.

Alle kompetencer samlet ét sted

Som én af de få aktører i ventilationsbranchen tilbyder E. Klink
en total kompetencevifte, der spænder lige fra projektering og produktion til montering, indregulering og service – alt under ét tag.
Det betyder høj teknisk kvalitet, effektiv produktion, fleksibilitet og punktlighed, hvilket positionerer os som en konkurrencedygtig og attraktiv samarbejdspartner.

Merværdi for vores kunder

Med en stærk kundefokuseret virksomhedskultur implementerer og vedligeholder vi driftssikre og miljørigtige ventilationsanlæg, som skaber trivsel og merværdi for vores kunder.

E. Klink styrer hele processen

Som en del af Aarsleff og Wicotec-koncernen tilbyder E. Klink endvidere tværfaglig projektering, koordinering og styring af omfattende og teknisk krævende teknikentrepriser.

Ring til os på 4491 2891 eller mail eklink@eklink.dk