E. Klink søger en dygtig og erfaren projektchef

Du får ansvaret for Danmarks største ventilationsentreprise.

E. Klink oplever en stigende efterspørgsel for vores værdiskabende løsninger inden for energioptimeret ventilation og klimaanlæg. Som en konsekvens heraf søger vi nu en dygtig og erfaren projektchef.

Virksomhedsbeskrivelse

E. Klink er blandt de største og mest kompetente ventilationsentreprenører i Danmark. Som en del af Aarsleff og Wicotec-koncernen tilbyder E. Klink endvidere tværfaglig projektering, koordinering og styring af omfattende og teknisk krævende teknikentrepriser. Som én af de få aktører i ventilationsbranchen tilbyder E. Klink en total kompetencevifte, der spænder lige fra projektering, effektiv byggeledelse og digitalt design til produktion af egne ventilationskomponenter samt montering, indregulering og service – alt under ét tag.

Som BIM-projekterende ventilationsentreprenør arbejder vi tæt sammen med vore rådgivende partnere om digitalt byggeri. Her benytter vores tekniske designere såvel AutoCAD/MagiCAD som Revit MEP/MagiCAD til at løse de omfattende og ofte teknisk komplekse projekteringsopgaver med. Høj teknisk kvalitet, effektiv produktion, fleksibilitet og punktlighed, positionerer virksomheden som en konkurrencedygtig og attraktiv samarbejdspartner.

Med en stærk kundefokuseret virksomhedskultur implementerer og vedligeholder vi driftssikre og miljørigtige ventilationsanlæg, som skaber trivsel og merværdi for vores kunder.

Stillingsbeskrivelse

I denne spændende men også krævende stilling får du mulighed for at blive en del af Aarsleff-koncernens ONE COMPANY koncept, hvor alle afdelinger arbejder på tværs for dermed at udnytte de synergier, der opstår når specialentreprenører bringer hver sin kompetence i spil for at nå frem til den bedste løsning. Det er derfor, at Aarsleff kan varetage et så stort projekt som opførelsen af Danske Banks nye hovedsæde på den gamle posthusgrund på Bernstorffsgade i København, hvor Aarsleff-koncernens selskab Wicotec Kirkebjerg A/S (WK) står for at udføre de tekniske installationer og E. klink har fået ansvaret for ventilationsdelen.

Byggeriet består af et samlet byggeareal på cirka 113.000 kvadratmeter fordelt på 73.000 kvadratmeter til Danske Banks domicil og 40.000 kvadratmeter til parkering og teknik.

Har du lyst til og erfaring nok til at tage det overordnede ansvar for denne store ventilationsentreprise på 200 mio. kr., så kan denne spændende stilling være din næste karrieremæssige udfordring.

Du får en central rolle i det tætte samarbejde mellem Aarsleff-koncernens selskab Wicotec Kirkebjerg A/S (WK), der står for at udføre de tekniske installationer. Det vil derfor være projektdirektøren hos Aarsleff og WK's tværfaglige projektchef, som du kommer til at referere til omkring ventilationsentreprisen.

Et så stort projekt indebærer, at du kommer til at stå for styringen af 5-6 projektledere/byggeledere, og et projekteringsteam bestående af ingeniører og tekniske designere.

Efter planen begynder byggeriet i 2019 og forventes færdigt i 2023. Da vi ønsker, at du er med helt fra starten af projektet, ser vi gerne, at du kommer om bord allerede nu, således at du kan være med til at følge projekteringen og udarbejde kontrakter samt være med til at sætte dit team.

Du kommer til at lede byggepladsen i tæt samarbejde med dine kollegaer fra WK og Aarsleff. Du står for den økonomiske opfølgning og rapportering og får derfor det overordnede ansvar for at budgetter, tidsplaner og kvalitetsniveau bliver overholdt.

En af dine primære opgaver bliver løbende at få optimeret og skabt synergi i dette samarbejde.

Du tilbydes

Du tilbydes en fleksibel arbejdsplads, hvor man lægger vægt på en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. En fleksibel struktur med korte beslutningsveje tilgodeser den enkelte medarbejders muligheder for udvikling og ansvar samt efteruddannelse.

Løn

Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber

Du besidder både overblik, gennemslagskraft og empati samtidig med, at du er ansvarsbevidst og løsningsorienteret og derfor god til at arbejde på tværs af faggrupper. Du trives fint i rollen som byggechef, og trives med at kunne bidrage med din brede, faglige viden inden for ventilation. Du er i stand til at kommunikere og begå dig på alle niveauer. En engageret, involverende og motiverende lederstil forventes.

Erhvervserfaring

Du kan dokumentere flere års erfaring med ledelse af store ventilationsprojekter. Du har derfor et bredt kendskab til projekternes faser og udfordringer, så du har mulighed for at fremstå som en god sparringspartner for entrepriseledere og andre interessenter.

Uddannelser

Du er uddannet bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller har anden relevant baggrund.

Sprogkundskaber/IT

Du behersker dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk. Derudover forventes det, at du er vant til at arbejde med IT.

Arbejdssted

København C

Sådan ansøger du

Ansøgningsprocessen foregår i samarbejde med headhunter og rekrutteringsbureauet Profilpartners, du bedes derfor sende din ansøgning via Profilpartners´ hjemmeside på følgende direkte link: https://www.profilpartners.dk/stillinger/877/

Husk at mærke din ansøgning og CV " Projektchef/87718