E. Klink søger en dygtig og erfaren projektleder

E. Klink søger en dygtig og erfaren projektleder, der er vant til at have mange bolde i luften og som er god til at styre og kommunikere klart til sin omverden.

E. Klink oplever en stigende efterspørgsel for vores værdiskabende løsninger inden for energioptimeret ventilation og klimaanlæg. Som en konsekvens heraf søger vi nu endnu en dygtig og erfaren projektleder.

Dine kompetencer og din erfaring

For at søge stillingen skal du være uddannet som HVAC-ingeniør. Ansøgere med flere års erfaring som projektleder samt indgående kendskab til projektering af byggetekniske anlæg, herunder i særdeleshed komplekse ventilations- og klimaanlæg, vil blive foretrukket.

Da stadig flere af vores projekter tegnes/moduleres i REVIT MEP/
MagiCAD, skal du gerne have kendskab til disse teknologier, hvilket vil være et fortrin. Da E. Klink typisk løser nogle af de mest omfattende og komplekse ventilationsopgaver, kræver jobbet, at du har en høj teknisk viden og forståelse for styring af større byggeprojekter. 

Du skal være i stand til at arbejde hurtigt og fokuseret med opgaver-
ne, da det er vigtigt at overholde de aftalte interne deadlines for de enkelte projekter. Jobbet kræver endvidere stor grundighed og disciplin samt en meget høj grad af akkuratesse i alle aspekter af projektlederarbejdet. Vores brand er båret af kvalitet.

Arbejdsmiljøet du vil indgå i

Vi arbejder i små dynamiske teams, hvor man typisk har flere pro-
jekter kørende samtidig, Du må således være indstillet på at have mange opgaver kørende samtidigt uden at miste overblikket.

Gode samarbejdsevner, fleksibilitet og vilje til dialog er også egen-
skaber, der fordres af dig som ny medarbejder hos E. Klink. Derudover har vi en uhøjtidelig omgangsform med plads til humor, men med god kollegial respekt for den enkelte, hvilket medvirker til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder et attraktivt og udfordrende job

I jobbet som projektleder vil du få et interessant og udfordrende job, hvor du vil få brug for alle dine tekniske kompetencer. Du vil samtidigt indgå i et team af dygtige kollegaer, som alle er ambitiøse og meget kvalitetsbevidste. Det forventer vi også, at du er.

Til den rigtige kandidat tilbyder vi en fuldtidsstilling med en attraktiv lønpakke med pensions- og sundhedsordning.

Du kan læse meget mere om virksomheden her på hjemmesiden.

Din skriftlige ansøgning med CV skal mærkes "Projektleder"
og sendes til:

Afdelingsleder Andreas Kjellerup på mail  ak@eklink.dk
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe
på mobil: 4041 1086.