Montering – kvalitetshåndværk til tiden

Der skal være 100% styr på enkeltdelene, når hundredevis af kanaler, spirorør, lyddæmpere og armaturer sættes sammen til ét samlet anlæg. 

Hos E. Klink benytter vi kun vores egne montører. Det sikrer, at anlæggene bliver installeret præcis som de er tænkt – med et ensartet højt kvalitetsniveau og til tiden.

Teamwork, præcision og timing

Monteringsafdelingens mange dygtige håndværkere arbejder tæt sammen med projekteringsafdelingen, produktionsfolkene og vores indreguleringsteknikere.

Hos E. Klink råder vi over vores egne ventilationsteknikere og ventilationselektrikere, hvilket sikrer en høj driftssikkerhed i de komplekse automatiske sensorstyrede ventilationssystemer.

Det tætte teamwork mellem de mange forskellige fagspecialister reducerer muligheder for fejl og misforståelser, og samtidig er der fuldstændig styr på koordinering og tidsplanlægning igennem hele byggeprocessen. Udbyttet er kvalitetshåndværk til tiden.

Så skal der måles, justeres – og måles igen

Når montagearbejdet er færdigt, er der gjort klar til de nøjeregnende indreguleringsteknikere med deres følsomme elektroniske udstyr.