Alle kompetencer er samlet hos E. Klink

Fra projektering, produktion og montering til indregulering og service – E. Klink tilbyder hele kompetencepalletten.

Med mere end 70 års erfaring og nogle af branchens dygtigste medarbejdere er E. Klink blandt de mest kompetente ventilations-
entreprenører i branchen.

Som totalleverandør med egenproduktion – og alle øvrige kompetencer samlet under ét tag – tilbyder vi vores kunder
og slutbrugere en række fordele.

Digitalt byggeri med BIM-projektering

Som BIM-projekterende ventilationsentreprenør arbejder vi tæt sammen med vore rådgivende partnere om digitalt byggeri. Her benytter vores tekniske designere såvel AutoCAD/MagiCAD som Revit MEP/MagiCAD til at løse de omfattende og ofte teknisk komplekse projekteringsopgaver med. Læs mere om digitalt byggeri her.

E. Klink er certificeret efter VENT-ordningen

E. Klink er registreret under VENT-ordningen. E. Klink er således bemyndiget til at foretage anlægs-undersøgelser og udførelse af ventilationsopgaver, som sikrer at ventilationsanlægget til stadighed lever op til kundens funktionskrav, hvad angår anlægsydelse og energiforbrug.

Energioptimeret ventilation – just in time

Samlet set resulterer et samarbejde med E. Klink i, at man får leveret et ventilationsanlæg, der er korrekt dimensioneret, driftsikkert, miljøvenligt og økonomisk. Vi kalder det energioptimeret ventilation. Hertil kommer, at vi – grundet vores egenproduktion – er særdeles fleksible og omstillingsparate, hvilket medfører høj effektivt og levering "just in time".

Udbyttet ved at vælge E. Klink som samarbejdspartner er i sidste
ende et godt arbejdsklima, hvor mennesker trives, og hvor der udvises maksimal hensyn til miljøet – til konkurrencedygtige priser.

Klik dig ind på de enkelte kompetenceområder og se, hvordan processen udvikler sig fra start til slut, når vi skaber nogle af de
mest energioptimerede ventilationsanlæg i branchen.