Driftsoptimeret og miljøvenlig ventilation

Spar op til 50% på elregningen til ventilation. 
Lad E. Klink optimere dit nuværende anlæg 
– og kom med på den grønne gren!

Et energioptimeret ventilationsanlæg – det er noget man kan mærke! På sit velbefindende, på arbejdsglæden, på samvittigheden og ikke mindst på el-forbruget.

Der er to hovedårsager til et for stort energiforbrug til ventilations- anlægget. Den ene er automatikken og strategien for indeklimaet. Den anden er fejl og mangler på anlægget.

Få tjekket virksomhedens ventilationsanlæg

Ring på 4491 2891 og få afklaret, om der kan spares i tusindvis af kroner på el-regningen – år efter år!

20-30% kan halvere el-forbruget – er du blandt dem?

Uvildige undersøgelser viser, at 20-30% af alle ventilationsanlæg
har et for stort energiforbrug, og at 50% af dem kan halvere energi-
forbruget. Besparelserne på el-forbruget kan opnås helt enkelt ved
at ændre på driftsparametrene. Ved at justere på driftstiderne, luftmængderne og temperaturerne, kan der opnås betydelige resultater omgående.

Man kan altså både opnå et optimalt og miljørigtigt indeklima og samtidig opnå store besparelser på el- og varmeforbruget. Det gælder både gamle bygninger, nyrenoverede og helt nye bygninger.

Få et eftersyn af et VENT-certificeret ventilationsfirma

E. Klink er certificeret efter VENT-ordningen. Læs mere om VENT-ordningen her. E. Klink er således bemyndiget til at foretage uvildige undersøgelser og udførelse af ventilationsopgaver, som sikre at ventilationsanlægget til stadighed lever op til kundens funktionskrav, hvad angår anlægsydelse og energiforbrug. Når man får et ventilations- og indeklimaeftersyn af E. Klink, sikres man certificeret kvalitet efter ensartede retningslinjer.