En interessant og attraktiv arbejdsplads

Vi har en engageret og markant holdning til alt, hvad vi laver – og det giver et meningsfuldt og godt arbejdsmiljø. Det værner vi om.

Som du kan se af vores værdier, lægger vi vægt på, at man som medarbejder er troværdig, engageret, dygtig, løsningsorienteret og disciplineret. Det forsøger vi at leve op til hver i sær. Men vi er også åbne, ærlige, positive og fleksible – og så har vi det sjovt. Vi griner en del hos E. Klink!

Det er i det hele taget en glad virksomhed. Vi kan lide at gå på arbejde. Vi skaber nemlig værdier for både vores kunder, vores ejere og for hinanden som kollegaer. Sådan skal det være, har vi besluttet.

Vi er stolte af vores værdier

Hos E. Klink har vi nemlig gennemgået en branding proces, hvor vi sammen har identificeret de værdier, der er særligt kendetegnende for vores virksomhed, vores adfærd og den måde vi ønsker at arbejde på. Selvom vi er blevet coachet i processen, er det ikke et eller andet påfund fra et konsulenthus. Det er vores værdier. Dem er vi stolte af!

Vi er et stærkt team

Vi er 5 afdelinger, som arbejder tæt sammen i en travl hverdag. Uanset om du er ingeniør, teknisk tegner, smed, montør eller bogholder, så har vi alle et ansvar og en forpligtelse til at yde vores bedste – også over for hinanden. Vi er et team. Sådan er vi bedst.

Hvis du er rigtig god... så søg uopfordret

Hvis du vil være en del af holdet, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på eklink@eklink.dk . Vi samler nemlig på gode mennesker og dygtige fagfolk.

Der er flere ledige stillinger i øjeblikket.